Aktiviteter i höst

Våren och sommaren har gått i raketfart och snart är hösten här. Vi tänkte avsluta sommaren på Tortuna golfklubb fredag den 16/8 med en grillkväll för våra medlemmar. Vi köper maten på restaurangen till självkostnadspris, snackar höns och umgås en stund i en, förhoppningsvis, ljummen sensommarkväll.
Vi träffas kl 19.00.

Helgen efter den 25/8 kör vi repris på förra årets uppskattade Hönsmarknad. Du som medlem får möjlighet att sälja, eller köpa djur. Föreningen ombesörjer försäljningen och behåller 10% av försäljningssumman för besväret. Anmäl vilka djur du vill sälja till styrelsen, senast den 23/8. Maila på styrelse.vrf@hotmail.com I år kommer vi få besök av vårt Förbund, detta i form av Domaren Niclas Borgenstierna som kommer svara på frågor om dina djur eller om din avel, så passa på och besök oss. Vi säljer fika och Kakellagret säljer foder och tillbehör.
Hönsmarknaden är öppen mellan 11-14 och platsen är Kakellagret, Tunbytorpsgatan 16 i Västerås.

Hösten avslutas som sig bör med en utställning. Vi kör samma helg som förra året, så det blir lördag den 12 oktober. Niclas Borgenstierna kommer döma.
Mer info om detta men boka redan nu in datumet.

Väl mött på höstens aktiviteter

Styrelsen gm Per Forslund