Utställning 2017

Den 14:e oktober kommer vi för andra året arrangera en officiell utställning. Du som vill ställa ut kan ladda ned din utställningsblankett via länken nedan. Du fyller i den och mailar eller postar den till ansvarig i styrelsen, se nedan. De djur som du ska ställa ut måste vara märkta med en fast fotring från SRF och du måste vara medlem i en lokal Fjäderfäklubb och/eller medlem i Svenska Rasfjäderfäförbundet (SRF). Sista anmälningsdag är 25 september.
Utställningen kommer vara öppen för allmänheten mellan kl 15-17. Domarna kommer då gå igenom djuren som de har bedömt och förklara hur de har tänkt vid bedömningen. Det blir med andra ord en lärorik eftermiddag.
Det kommer finnas fika till försäljning samt ett lotteri.
På kakellagret kan du dessutom köpa foder, strö och tillbehör till höns och andra fjäderfä.

Plats:
Kakellagret
Tunbytorpsgatan 16
721 37 Västerås

Entré: 20kr inkl utställningskatalog. Det kommer även vara utlottning av priser på entrébiljetten.

Kontaktperson för anmälan: Lena Lundén; tel 0709-20 20 39; mail lena@tillbergaby.se

Utställningsblankett 2017